Welkom op de website van Hay Zeelen Mastering

 

HomeHay Zeelen, al ruim 20 jaar een autoriteit in mastering, is vanaf augustus 2011 gevestigd in Santanyí op het eiland Mallorca, Spanje.

De Nederlandse markt kan via Internet Mastering gebruik maken van Hay’s expertise.

Hay was voorheen werkzaam bij Maarten de Boer te Soest (The Masters) en Studio Hilversum, voorheen Studio Jules.

De lijst van maatschappijen en artiesten die met Hay hebben gewerkt is indrukwekkend. Zo verzorgde hij de mastering voor o.a. Giovanca, Alain Clark, Racoon, Guus Meeuwis, Junkie XL, Spinvis, Dulfer, Venice, Joe Jackson, Trijntje Oosterhuis, Stevie Ann, Acda & de Munnik, IOS etc, etc. en voor legio platen- maatschappijen zoals Sony, BMG, EMI, Universal, CNR, P.I.A.S., V2 etc.

Met de nieuwe mastering-setup, bestaande uit PMC-MB2 XBD speakers en Bryston-versterkers, analoge (o.a. Prismsound Maselec MEA2 ), en digitale apparatuur (Weiss BW 102, Apogee) en uitgebreid met high-end analoge apparatuur (Cranesong) en nieuwe digitale editing systemen zoals Wave-Lab 9 , behoort de studio tot de absolute masteringtop van Europa.

Hay verstrekt verder akoestische adviezen m.b.t. studiobouw en audio-consultancy ten behoeve van mixage en productie van uiteenlopende muziekprojecten. Hierbij maakt Hay gebruik van zijn ervaring die hij heeft opgedaan bij het adviseren en ontwikkelen van concepten voor diverse studio’s en repetitieruimtes van engineers, producers en artiesten.

Hay is tevens dealer voor de Balearen van PMC, Bryston en Grimm Audio, zowel voor de Pro als de High-End domestic markt.

DutchEnglishSpainCatalan